Ορθοπεδικά

Ορθοπεδικά Υποδήματα

Διαθέτουμε υποδήματα με ανατομικό πάτο ώστε να κάνει το περπάτημα άνετο χωρίς να επιβαρύνονται άλλα μέρη του σώματος. Η μεγάλη ποικιλία υποδημάτων, σε χρώματα και σχέδια, επιτρέπει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας να βρουν κάτι που τους ταιριάζει. Τα περισσότερα υποδήματα είναι γερμανικής προέλευσης: DR. SCHOLL.

scholl

scholl2

Ορθοπεδικά προϊόντα

Το Φαρμακείο μας παρέχει τη μεγαλύτερη ποικιλία ορθοπεδικών προϊόντων στη Μύκονο. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε σε είδη που αφορούν τον αυχένα, τον κορμό, τα άνω άκρα, τα κάτω άκρα, τον καρπό, τον αστράγαλο, την κνήμη, τον μηρό, τον αγκώνα, το γόνατο και τον ώμο. Επιπλέον υπάρχουν ειδικές κάλτσες και ειδικά καλσόν μελετημένα για την αντιμετώπιση φλεβικών παθήσεων. Τα περισσότερα είδη έχουν μεγέθη. Είδη πιο εξειδικευμένα που ίσως να χρειαστούν παραγγελία, παραλαμβάνονται την ίδια ημέρα ή σε 1 το πολύ 2 εργάσιμες ημέρες.

Ορθοπεδικά προϊόντα

Αυχένας: Κολάρο μαλακό ανατομικό, ημίσκληρο, σκληρό ρυθμιζόμενο, σκληρό ρυθμιζόμενο με υποσάγωνιο και τύπου Philadelphia

Κορμός: Ιμάντας κυφώσεως απλός και ισχυρής συγκράτηση.

Μέση: Μετεγχειρητικές ζώνες ελαστικές, αυτοκόλλητες, αυτοκόλλητες με 2 ή 3 λωρίδες. Ζώνες οσφύος αυτοκόλλητες και με μπανέλες, είτε με 2 είτε με 3 φάσες καθώς και αυτοκόλλητη τύπου χιαστί. Επίσης υπάρχουν ζώνες από υλικό τζιν, μάλλινες και neoprene. Κηδεμόνες 3 σημείων στήριξης και κηλεπίδεσμοι μονός δεξιός ή αριστερός, διπλός, και σπανσουάρ αθλητικό.

Καρπός: Περικάρπιο απλό, ενισχυμένο, αυτοκόλλητο, τύπου neoprene, γάντι φορετό, πηχεοκαρπικός νάρθηκας και νάρθηκας αντίχειρα.

Αγκώνας: Περιαγκωνίδα για επικονδυλίτιδα, τύπου neoprene, με σιλικόνη, tennis elbow.

Γόνατο: Επιγονατίδα ελαστική, ελαστική σφικτή, ελαστική φαρδιά, με μπανέλες, με τρύπα, με μπανέλες και τρύπα, με πλάγιες ενισχύσεις και άρθρωση, τύπου neoprene, κηδεμόνας ακινητοποίησης γονάτου.

Μηρός: Μπουτίδα ελαστική.

Αστράγαλος: Επιστραγαλίδα έξω φτέρνα απλή και αυτοκόλλητη, έσω φτέρνα ελαστική και σφικτή, νάρθηκας ακινητοποίησης αστραγάλου, τύπου air cast, με μαξιλαράκι σιλικόνης, με κορδόνια, νάρθηκας ποδοκνημικής.

Άνω άκρο: Ιμάντας υφασμάτινος αναρτήσεως χειρός (κούνια), χειροστάτης ρυθμιζόμενος από αφρώδες υλικό, ιμάντας ακινητοποίησης κλείδας και άκρας χειρός.

Δάχτυλα άνω άκρων: Νάρθηκας δακτύλου με αφρολέξ στο εσωτερικό

Ώμος: Ελαστικός ωμίτης.

Ειδικά προϊόντα

Λαστέξ ενισχυμένο με και χωρίς πόδι, κυήσεως με δίχτυ και με φερμουάρ special. Ανδρική και γυναικεία φανέλα ισοθερμική με κοντό ή με μακρύ μανίκι. Κάλτσες κάτω και άνω γόνατος, διαφορετικού πάχους και διαφορετικής πίεσης. Κάλτσες ριζομηρίου απλές ή ενισχυμένες. Καλσόν για την ορθοστασία, για κιρσούς και φλεβίτη καθώς και ειδικά καλσόν για μετεγχειρητικές καταστάσεις.Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε κάθε ορθοπεδικό είδος άμεσα και κατόπιν παραγγελίας.

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες:

Anatomic line

anatomic_line_logo

Futuro

Bledsoe